La nova iniciativa: "DIRECTES al Sofà".


El nou format L’AC al segon dilluns de cada mes!

Dilluns passat vam estrenar un nou format de concert: tocar en directe a les xarxes socials. Un mòbil gravava en directe per Instagram, un altre gravava pel Facebook, i teníem una càmera que gravava per poder penjar-ho després a Youtube. Tot plegat per tocar pels nostres seguidors a les xarxes socials.

El format era nou tant per nosaltres com pels que ens veien. Per preparar els diferents angles vam haver de recórrer a la ment d’enginyer (encara que no ho sigui) d’en Francesc. Amb una escala i una taula de planxar vam poder posar les càmeres als llocs on ens interessava. Un cop teníem tot situat, tocava posar-nos al sofà. A l’esquerra, amb una guitarra que fa de baix, es posa l’Oriol. Al mig s’asseuen en Francesc i l’Albert amb les seves acústiques, i en Berto amb el seu estimat caixó. I a la dreta, en Victor s’encarrega d’acompanyar amb la seva veu i de llegir els vostres comentaris. Un cop estem tots situats, comencem el directe.

Nosaltres al nostre sofà, i vosaltres al vostre. I entre nosaltres i vosaltres, hi ha música. Comenteu, responem, proposeu i toquem. “Directes al sofà. Aquest és el nou format de L’AC. Us esperem cada segon dilluns de cada mes!
Text: Victor Christodoulopoulos. Fotografies: Francesc Sansalvadó.

Publicat per L'Artista Convidat Gener 28, 2017