Us presentem L'ARTISTA CONVIDAT.


"Benvolguda essència" arriba a Sidecar!

Un disc es pot presentar de moltes formes. Pots anar a una ràdio, pots pujar-lo a Spotify, o també pots fer un concert a la Sala Sidecar. Totes les maneres són ben vàlides, però nosaltres vam decantarnos per tocar en directe. 27 de gener serà una data que l’Artista Convidat no oblidarà. La sensació de cada assistent no la podem saber, però la nostra sobre l’escenari sí.

Des de la nostra perspectiva, semblava que estàvem tocant en un cercle envoltats de gent coneguda, familiars i amics, i gent no tan coneguda que comença a conèixer el nostre projecte. El concert va anar de menys a més, començant per temes com “Idili d’un Far”, “68” o “Ghosts” de tempo lent en qué les veus agafen més importància que la propia música. Tant nosaltres com el públic vam anar pujant les pulsacions a mesura que avançava el concert. Els últims cinc temes van ser el moment àlgid de la nit. Desde les covers “Awake my Soul” i “Wagon Wheel” fins el nostre single “Origen”, aquell va ser un moment memorable.

Nosaltres seguirem pel nostre camí, i el públic assistent pel seu. Però estaríem encantats de tornat a tocar davant d’aquelles 180 persones. Aquesta es la essència que busquem. I que divendres 27 de gener vam trobar.
Text: Victor Christodoulopoulos. Fotografies: Aitor Rodero.

Publicat per L'Artista Convidat Gener 28, 2017