LA NOSTRA “GIRA” PROMOCIONAL


L’Artista Convidat es difon per Catalunya

Durant Novembre i el Desembre, el dia a dia de l’Artista Convidat va consistir en promocionar “Benvolguda Essència” per Catalunya. Amb el format més reduit possible, l’Albert i en Francesc van marxar de gira. De gira promocional, aixó sí. Dos veus, dues guitarres i més de vint mitjans catalans.

Tot va començar amb una actuació en directe de tot el grup al Punt Avui. A partir d’allà, “Benvolguda Essència” va començar el seu propi procés de difusió. Lleida, Reus i Girona són algunes de les ciutats que en Francesc i l’Albert van ser entrevistats. L’Artista Convidat ha sonat a ràdios com Onda Cero i RAC1, ha sigut entrevistat al diari de Reus i Girona, i ha sortir a televisions com el Punt Avui, Televisió de Girona i Televisió de Lleida. En aquestes entrevistes, tant en Francesc com l’Albert han explicat en qué consisteix aquest projecte, com ha arribat fins aquí i perspectives de futur.

Després d’aquests dos mesos de gira per diversos mitjans catalans. L’Artista Convidat comença el segon procés de promoció, aquest cop sobre el escenaris.
Text: L'Artista Convidat. Fotografies: Joan Masdéu.

Publicat per L'Artista Convidat Desembre 30, 2016