3,2,1…estem en directe (per cinc segons)!


L’Artista Convidat té la seva primera experiència en televisió en directe.

Si sortir entrevistat a la televisió ja impacta, imagineu si ho fas quan saps que tot, absolutament tot el que fas, està reproduint-se en aquell mateix instant a les pantalles de milers d’espectadors. Hem tingut la sort de tastar una mica de essència televisiva al Punt Avui Televisió. I “Benvolguda essència”, sincerament. Entre un equip de cinc càmeres, dos tècnics de so, un magnífic equipament de il·luminació, un realitzador, productors, periodistes, presentadora i demès, allà hi érem, nosaltres cinc. Deu minuts, 3 segons i 22 mil·lèsimes dedicats a nosaltres.

A la pantalla ha quedat tot molt bonic. La presentadora sempre somrient, els col·laboradors emocionats amb el CD, i l’Albert i en Francesc explicant les nostres històries. Però hi ha tantes coses que no es veuen... El temps de l’entrevista i el temps de la cançó estan calculats al segon. Es clar, estem en pur directe. En Francesc parlava, i parlava, i parlava (com bé sabeu, li agrada molt parlar), i la presentadora, quan no sortia en pantalla, feia el típic gest amb la mà plana mig oberta de dreta a esquerra; en definitiva, volia que en Francesc parés de parlar. L’ambient era tens. La curta entrevista la va seguir la nostra actuació en directe. Tres minuts i trenta segons. Clavat. I no creieu que es perquè vam cronometrar-ho cinc cops abans de sortir.

Quan acaba la nostra actuació, acaba el programa. Càmeres fora, la presentadora respira i realització aplaudeix. Sort que a mitja actuació no ens vam adonar que per cinc segons, sí, cinc segons, no ens tallen la emissió. Tot calculat. Som l’Artista Convidat.
Text: L'Artista Convidat.

Publicat per L'Artista Convidat Octubre 28, 2016